In één woord: foutloos!

Apotheek Lelystraat, Helmond
Apotheekmedewerker

“Zes maanden terug werd bij ons in de apotheek de Odessa-sorteerkast geplaatst. Heel even had ik mijn twijfels, was het echt zoals ze omschreven hadden? Foutloos scannen?

Een dag later mag ik er dan eindelijk mee werken. Wat me meteen opvalt is dat je de medicijndoosjes niet direct na elkaar kunt scannen en zo dus zeker geen etiketten op de verkeerde doosjes plakt. Winst 1 is binnen!

Via de groothandel komt de bestelling binnen: alles door elkaar! Maar wederom laat het Odessa Sorteersysteem zien dat niks teveel is gevraagd. Het maakt namelijk niet uit in welke volgorde je scant! Alles komt bij de juiste patiënt compleet in één vak terecht. Ideaal toch!

Zodra je een doosje scant, krijgt dat meteen een vak in de kast. Doordat er een lamp oplicht, weet je waar je het neer kan leggen. Zodra je het doosje in het juiste vak hebt gelegd, kun je verder met de volgende. Inderdaad, winst 3! Want ook hierbij kun je niet de fout in gaan; je kunt namelijk pas verder met scannen als je het doosje in het juiste vak uitvult. (En niet geheel onbelangrijk: je kunt zelf kiezen uit verschillende kleuren ;))

Ik ben zelf werkzaam als apotheekmedewerker, en werk nu een tijdje met Odessa Sorteersysteem. Ik ben er super tevreden over! Heb het ritme goed te pakken en scan er heel wat doosjes doorheen.
Bezorgers en lockers berg ik zelf op doordat die op voorhand zijn gecontroleerd, en Odessa Sorteersysteem het inderdaad zoals beloofd foutloos scant.

Wat ik ook heel fijn vind, zijn de korte lijnen. Bij vragen heb je direct iemand aan de telefoon!

Het Odessa Sorteersysteem is gemakkelijk in gebruik en neemt niet veel ruimte in beslag! Ik ben blij met onze nieuwe manier van sorteren waarmee de patiënten sneller voorzien zijn van hun medicatie.”