Odessa Sorteersysteem Lease

In samenwerking met onze partner MediLease maken wij het mogelijk om ons Odessa Sorteersysteem te financieren door middel van financial lease. MediLease is al meer dan 30 jaar specialist in het financieren van medische apparatuur.

Wilt u weten welke maandelijkse kosten u kunt verwachten bij het leasen van uw Odessa Sorteersysteem? Selecteer in het menu hieronder de versie van uw keuze, vul uw gegevens in en klik op “Bereken uw maandprijs”. Vergeet niet een vinkje te zetten om akkoord te gaan met de voorwaarden. Een indicatie van de maandelijkse kosten verschijnt direct op uw scherm. Kies vervolgens voor “Stuur mij een offerte” om een offerte aan te vragen.

Bereken de prijs per maand!

Waarin wilt u investeren?

 

Deze berekening betreft een indicatie van de maandelijkse kosten voor financial lease van het Odessa Sorteersysteem. De leaseperiode is 60 maanden. In de indicatie van de maandelijkse kosten zijn de servicekosten voor het gehele eerste jaar inbegrepen. Daarna bedragen de servicekosten €3.550,- per jaar (excl. BTW). De servicekosten worden apart in rekening gebracht en bestaan uit: installatie van het systeem, onderhoud, software-updates en licentiekosten.

Waarom kiezen voor financial lease?

Het blijven investeren in vernieuwingen en verbeteringen is erg belangrijk voor de continuïteit van uw apotheek. De kosten van de modernisering hoeven echter niet direct volledig van uw reserves te worden afgetrokken. Een financiële lease is vergelijkbaar met een lening waarbij het object als onderpand dient. Zo financiert u de groei in uw apotheek.

De voordelen van financial lease:

  • De financiering is 100%, aanbetaling van een bedrag is mogelijk;
  • Door financiering blijven andere gelden en uw financiële reserves beschikbaar voor andere zaken;
  • Verzekerd tegen brand en diefstal;
  • Geen extra zekerheden nodig;
  • Indien uw organisatie de BTW niet kan terugvorderen, is de financiering inclusief BTW voor zorginstellingen en praktijken;
  • Voor financiering voor organisaties die BTW kunnen terugvorderen is de financiering exclusief BTW;
  • Voorspelbare vaste maandlasten over de looptijd, geen risico;
  • U wordt economisch eigenaar en heeft daarom recht op de investeringsaftrek (28% tot € 57.321). Meer informatie is hierover te vinden op de site van de Belastingdienst.
  • De rente over de leasetermijnen is volledig aftrekbaar als kosten in de winst- en verliesrekening;
  • Na betaling van de laatste leasetermijn verkrijgt u automatisch en onbezwaard eigendom van het object.

Odessa 51
4 grote vakken van 30x30cm,
47 vakken van 20x20cm
Odessa 59
4 grote vakken van 30x30cm,
51 vakken van 20x20cm, waarvan 8 vakken opgesplitst
Odessa 23
4 grote vakken van 30x30cm,
19 vakken van 20x20cm
Odessa 28
23 vakken van 20x20cm
Odessa 64
56 vakken van 20x20cm,
waarvan 8 vakken opgesplitst
Odessa 56
56 vakken van 20x20cm