Dit scherm “Apotheeklocaties” wordt getoond zodra u bent ingelogd in de voorraadmodule.

In het menu aan de linkerkant kunt u op elk moment kiezen voor “Apotheeklocaties” om weer terug te gaan naar dit scherm. Kies in datzelfde menu voor “Groothandels” als u gegevens zoekt of wilt wijzigen m.b.t. uw groothandels.

Een apotheeklocatie kan een apotheek zijn of een andere locatie (een gebouw of adres) waar zich voorraad bevindt. Op dit scherm “Apotheeklocaties” wordt een overzicht getoond van de apotheeklocaties die zijn ingevoerd. Als er geen overzicht wordt getoond, zijn er nog geen apotheeklocaties ingevoerd.

Apotheeklocatie toevoegen:

Kies “Nieuw” en vul op het nieuwe scherm de gegevens in van de apotheeklocatie. Nadat u de nieuwe apotheeklocatie hebt toegevoegd, wordt deze getoond in het overzicht.

Apotheeklocatie bekijken en werken aan de voorraad:

Kies de naam van de betreffende apotheeklocatie. Vanuit het scherm dat verschijnt, kunt u de gegevens van de apotheeklocatie bekijken en alle opties kiezen voor het werken aan de voorraad.

Apotheeklocatie wijzigen:

Kies “Wijzig” op de regel van de naam van de apotheeklocatie.

Apotheeklocatie verwijderen:

Kies “Verwijderen” op de regel van de naam van de apotheeklocatie. Let op: u kunt een verwijdering niet ongedaan maken. Wel kunt u een verwijderde apotheeklocatie opnieuw invoeren.