Voordelen Odessa Sorteersysteem

Voordelen Odessa Sorteersysteem

Waarom hebben al meer dan 130 apotheken voor het Odessa Sorteersysteem gekozen?

Klik op de button voor referenties

Supersnel

Eén medewerker verwerkt met het Odessa Sorteersysteem – van binnenkomst van de medicijnen tot gestickerd, verpakt en klaar voor uitgifte van de recepten – circa 120 tot 150 receptregels per uur. Dit is een stuk sneller dan met elk ander systeem.

Foutloos

De software van het Odessa Sorteersysteem begeleidt uw medewerker(s) zorgvuldig door elke stap in het hele sorteerproces. Dit gebeurt op een gebruiksvriendelijke manier met behulp van bewegingssensoren en gekleurde verlichting in de vakken van de kast.

Voordelig

Door de snelheid van het systeem in combinatie met de relatief lage aanschaf- of huurkosten van de Odessa, is het werken met het Odessa Sorteersysteem zeer voordelig. De kosten per receptregel zijn vergeleken met andere systemen het allerlaagst.

Past in elke apotheek

Het Odessa Sorteersysteem is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, geschikt voor kleine, grote én samenwerkende apotheken.

Efficiënte sorteermodule én slim voorraadbeheer

Of u nu wel niet of gedeeltelijk een eigen voorraad onderhoudt in uw apotheek het systeem sluit perfect aan op uw situatie. Met het Odessa Sorteersysteem kunt u recepten klaarmaken uit eigen voorraad uit bestellingen bij de groothandel of een combinatie van de twee. De software registreert alles nauwkeurig bij elke stap in het sorteerproces.

Verwerking deelverpakkingen

U verpakt de voorgeschreven hoeveelheid medicijnen voor de patiënt in een nieuw doosje en uit de printer komen nieuwe labels voor beide verpakkingen. De Odessa-software begeleidt u door het proces en de registratie verloopt volledig conform regelgeving.
Odessa Sorteersysteem

Afmelding FMD en controle op vervaldatum

Bij het scannen wordt het medicijn afgemeld bij de FMD. Vervaldata worden gemeld op drie maanden, zeven maanden (bij leveringen van zes maanden) en een jaar (bij de anticonceptiepil).

Weinig onderhoud en geen geluidsoverlast

De Odessa bestaat uit een vaste sorteerkast met verlichting en bewegingssensoren plus een werkstation met een computer beeldscherm scanner en printer. De solide sorteerkast bevat geen bewegende onderdelen. Hij geeft daarom geen geluidsoverlast en heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Modulair uitbreidbaar

Weet u nog niet of u in de toekomst wilt uitbreiden of samenwerken met andere apotheken? Dat is geen probleem. De Odessa is modulair uit te breiden. Indien gewenst nog een extra sorteerkast of werkstation toevoegen om de capaciteit uit te breiden.

Snelle levering

De Odessa wordt binnen enkele weken geleverd in een halve dag geïnstalleerd en is dan meteen operationeel. Een aantal uitvoeringen is zelfs direct uit voorraad leverbaar.

No-nonsense advies en ondersteuning

Het Odessa Sorteersysteem is ontwikkeld en wordt geleverd door Pharmaned. Ook na de implementatie kunt u blijven rekenen op de directe ondersteuning en persoonlijke advisering van Pharmaned. Als u vragen hebt over uw Odessa kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. via mail of telefoon. We staan u graag te woord en proberen u altijd direct te helpen.