Waarmee kunnen we u helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Producten

Dit overzicht wordt gevuld met een extractie van de producten in het AIS, voordat u gaat werken met de software. Het Exel sheet wordt gemaild naar de helpdesk van Pharmaned en ingelezen in de software van het Odessa Sorteersysteem.

In dit overzicht staan alle producten. Ook producten die niet op voorraad liggen in de apotheek.

Via de zoekfunctie kunt u zoeken op een product door het invullen van 3 karakters in het zoekveld.

Bekend product bekijken of wijzigen

Zoek in het overzicht het product dat u wilt bekijken of wijzigen.

  • Kies “Nieuw” boven het productoverzicht van de betreffende apotheeklocatie. Een scherm wordt getoond waarin u een nieuw product kunt definiëren.
  • Typ het zoek vak het Z-Indexnummer of (een gedeelte van) de naam van het product dat u wilt invoeren. De producten die worden gevonden in de database, worden getoond in een drop down menu.
  • Kies uit het drop down menu het product dat u wilt definiëren. De bekende gegevens (Z-Indexnummer, Barcode en Inkoopprijs) worden automatisch ingevoerd.
  • Als het te definiëren product onbekend is, zet dan een vinkje bij “lokaal product”.
  • Typ in welk minimale en maximale aantal u in voorraad wilt hebben van het betreffende product.
  • U kunt het bestellen van een product blokkeren door de status te wijzigen naar “Closing Sale” of “Blacklist”.
  • U ziet hier ook de AIP-waarde per product (totaal per product en totaal in voorraad). Dit overzicht kunt u exporteren naar een CSV-bestand.

Op basis van de minimale en maximale voorraadwaarden, kunt u hier producten bijbestellen. Dit kan automatisch of door middel van een “Bestelvoorstel”. Bij een Bestelvoorstel wordt een voorstel getoond dat u nog kunt wijzigen voordat u de bestelling plaatst.

Inhoudsopgave