Referenties

In het familiebedrijf van Apotheek Zeeburg wordt momenteel de derde generatie apothekers klaargestoomd voor de toekomst. De jongste generatie krijgt het vak met de paplepel ingegoten. Dat gaat natuurlijk het best met een Odessa!
Bekijk hieronder een korte reportage. Glimlach gegarandeerd.

De Taurus sorteerkast werkt als een trein!
De zin “dat had ik veel eerder moeten doen” is zeer zeker ook op apotheek Markelo van toepassing.

René Strating

Eigenaar, Apotheek Markelo

Bijna 4,5 jaar geleden ben ik als VNA-apotheker begonnen bij Apotheek de Vaart in Nieuw-Amsterdam. Al snel werd duidelijk dat er op logistiek gebied nog veel te verbeteren was. Na wikken en wegen kwamen we uit bij Smart Filling als sorteerproces. De rust en werkdrukverlaging die dat op de werkvloer gaf was ongekend.

Nu 3,5 jaar na implementatie maken wij een vervolgstap met Odessa als sorteersysteem. Door de keuze voor dit sorteersysteem kunnen we de komende jaren onze patiënten efficiënt van dienst blijven en houden we tijd vrij voor de zorgtaken die ertoe doen.

Stephan Bontekoning

Beherend apotheker, Apotheek De Vaart, Nieuw-Amsterdam

Op 17 september 2019 heb ik voor de apotheken in Coevorden en Dalen de Odessa-sorteermachine aangekocht. Wij zijn nu bijna een jaar verder en de machine werkt naar volle tevredenheid. Een van mijn beste investeringen ooit!

Vanaf dag één een zeer goede en prettige begeleiding.

Staat u op het punt om een keuze te maken? Central Filling, Smart Filling, Speed Filling etc. Maak een afspraak met Johan Muskens en kom bij interesse op afspraak bij ons kijken. Het is zeker de moeite waard.

Peter Venema

Eigenaar, Apothekers Combinatie Coevorden

Ik ben zelf werkzaam als apotheekmedewerker, en werk nu een tijdje met Odessa Sorteersysteem. Ik ben super tevreden!

Ik heb het ritme goed te pakken en scan er heel wat doosjes doorheen. Het systeem werkt foutloos en gecontroleerd.
Wat ik ook heel fijn vind, zijn de korte lijnen. Bij vragen heb je direct iemand aan de telefoon.

Het Odessa Sorteersysteem is gemakkelijk in gebruik en neemt niet veel ruimte in beslag.
Patiënten sneller voorzien zijn van hun medicatie.

Apotheekmedewerker

Apotheek Leliestraat, Helmond

Ooit zijn we gestart met smart local filling, daarna een paar jaar central filling via Brocacef en nu terug naar local filling met de Odessa. Dus ik ken de kosten. De Odessa is local filling 2.0. Dit bespaart me niet alleen de aanschaf van een hele dure robot, maar ook nog eens, na 6 maanden, €38.500 op jaarbasis zonder extra personeel te hoeven inhuren. Feitelijk kostte het hele systeem me maar €9.000 omdat ik over de betaling 6 maanden mocht doen.

Omdat we ook werken met Servisoft, hebben we gevraagd om de locatiecode  op het verpaketiket te laten zetten. Hierdoor blijft het sorteren naar de juiste locker of afhaallocatie net zo snel gaan als met central filling.

Je regels blijf je gewoon naar central filling sturen, maar de regels worden naar Pharmaned gestuurd i.p.v. rechtstreeks naar de groothandel. Daar worden ze gesorteerd naar de regulier-IDF-nummers, aangeleverd door de groothandel. En de regels voor de herhaalservice komen de volgende dag apart binnen door gebruik van herhaal-IDF-nummers die je op een dalmoment kunt verwerken.

Daar komt bij dat we nu niet beperkt zijn door het assortiment van de central filling-apotheek. We hebben nu het hele assortiment van Brocacef tot onze beschikking.

We hoefden niet eens testorders te gebruiken. Alles werkte vanaf dag 1 al soepeltjes door de begeleiding van Johan en Bart en het team bij Pharmaned. De installatie via Cobbler was ook perfect geregeld.

Kortom: wat een besparing en wat een gemak!

Wanneer u ook zoiets wilt, mag u best een keertje komen kijken. Maar kom wel vroeg, want om 10.00 uur zijn we al klaar met de bestelling!

Bastien Renirie

Eigenaar, Apotheek Maasduinen

Wat betekent Odessa voor uw apotheek?