Odessa Sorteersysteem

Werkt u al met het Odessa in uw apotheek? Vertelt u wel eens in geuren en kleuren aan een vakgenoot over het Odessa Sorteersysteem? Dat kan u nu een mooi voordeel opleveren.

Aanbrengbonus:
50% korting op de eerstvolgende jaarlicentie

U leest het goed! Als u degene bent die ons in contact brengt met onze volgende Odessa-apotheek, bedanken wij zowel u als onze nieuwe klant met een flinke kostenbesparing.

Hoe het werkt:

1. U geeft de referentie naar uw vakgenoot telefonisch, via e-email of persoonlijk aan ons door. Natuurlijk mag degene die u met ons in contact wilt brengen, ook zelf uw naam aan ons doorgeven.

2. Wij noteren uw referentie in onze administratie en bevestigen uw referentie per e-mail aan u, zodat we u niet kunnen vergeten.

3. Wanneer uw vakgenoot het Odessa Sorteersysteem bij ons bestelt, laten we dit aan u weten.

4. Op uw eerstvolgende factuur ontvangt u 50% korting de Odessa-jaarlicentie. Uw vakgenoot ontvangt dezelfde korting op zijn of haar eerste factuur voor de jaarlicentie.

Odessa Sorteersysteem

Meer informatie:

Als u vragen hebt over de Aanbrengbonus of het Odessa Sorteersysteem, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

Odessa Sorteersysteem

Vraag & antwoord

Geldt de Aanbrengbonus ook bij meerdere referenties?

Jazeker. Voor elke succesvolle referentie ontvangt u de Aanbrengbonus. Als er bijvoorbeeld twee nieuwe apothekers via uw referentie starten met Odessa, ontvangen zij ieder 50% korting op de licentiekosten van het eerste jaar en verdient u zelf een heel jaar licentiekosten terug.

Wanneer ontvangen u en de nieuwe Odessa-gebruiker de Aanbrengbonus?

De Aanbrengbonus wordt op licentie-factuur als korting in mindering gebracht. Voor de nieuwe klant gebeurt dat op de eerste factuur. Voor u is dat op de eerstvolgende licentiefactuur. Als u meer dan twee nieuwe klanten aanbrengt, zullen de Aanbrengbonussen worden verrekend in de opvolgende licentiefacturen.

Wat gebeurt er als er voor dezelfde apotheek meerdere referenties binnenkomen?

De Aanbrengbonus is alleen bestemd voor de eerste die ons in contact brengt met de nieuwe Odessa-apotheek (en natuurlijk voor de nieuwe Odessa-apotheker zelf).