Tijdens de Mosadex Experience op 1 april hebben we een Odessa-sorteerwedstrijd gehouden. De prijs loog er niet om: onder de 10 snelste sorteerders werd een Veloretti-fiets verloot! De gelukkige winnares Irma, assistent bij Apotheek De Singel in Vlissingen, heeft de fiets direct mee naar huis genomen. Ze schreef ons dit bericht:

Het was een hele verrassing om de fiets te winnen!
Gewoon een gezellig dagje naar de Mosadex expeditie. Hier een quizje, daar ringwerpen en ook nog even stickers plakken. En dat allemaal tussen de workshops door.
En dan sta je bij de laatste workshop te cheerleaden en krijg je een berichtje dat je een fiets hebt gewonnen! Helemaal blij natuurlijk, maar wel zeer verrast.
Zelfs nu krijg ik nog een grote glimlach van oor tot oor op mijn gezicht.
Maar nu het volgende: hoe komt de fiets thuis in Middelburg?
Gelukkig zijn we met de trein gekomen, want in de auto waar al vier personen in zitten, zou dat lastig gegaan zijn.
Dus wij met de fiets naar het station, netjes een kaartje kopen en even wachten op de trein.
We stappen in de trein naar Rotterdam, met mijn fiets en de andere tassen die we ook nog hadden gekregen op de Mosadex-dag. In Rotterdam moeten we overstappen op de trein naar Middelburg. Ik weer met de fiets uit de ene trein en in de volgende trein. Gelukkig is er in beide treinen ruimte om mijn fiets neer te zetten en iemand die er op wil letten zodat de fiets ook echt in Middelburg aankomt.
In Middelburg aangekomen staat de auto al klaar om het laatste stukje naar huis vervoerd te worden. Al met al zijn we na 3 uur reizen op de eindbestemming aangekomen en heeft de fiets een droog onderkomen gevonden bij onze andere fietsen.
Nogmaals hartelijk dank!
Ook wij krijgen hiervan een glimlach van oor tot oor!
Irma, van harte proficiat en veel plezier met je nieuwe fiets.