Personeelstekort in de apotheek; dagelijks wij hierover en het verbaast ons hoe moeilijk het blijkt te zijn om gediplomeerde assistenten te vinden. Het is een landelijk probleem.

Het sorteren en klaarzetten van recepten kost de assistenten dagelijks veel tijd en het is belangrijk dat dit secuur gebeurt. Kan dat niet makkelijker? Natuurlijk! Het Odessa Sorteersysteem neemt de gediplomeerde assistenten veel werk uit handen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun andere werkzaamheden. Odessa werkt namelijk veel sneller én is zo gebruiksvriendelijk en veilig dat het kan worden gebruikt door niet-geschoold personeel!

Praktijktesten hebben inmiddels uitgewezen dat per medewerker met behulp van een Odessa gemiddeld 53 recepten per uur worden klaarmaakt. Dit geldt dus ook voor een niet-geschoolde medewerker. In veel apotheken kost dat voor een gediplomeerde assistent al gauw twee tot drie uur.

Doordat het klaarmaken van recepten met de Odessa zo snel en foutloos gaat, is het veruit de goedkoopste oplossing in de markt. De Odessa bespaart uw apotheek vanaf de eerste dag veel werk en kosten.

Pharmaned levert een passende Odessa voor elke apotheek, groot of klein. U kunt dus snel aan de slag! Bel of mail ons voor een afspraak. We komen met plezier bij u langs voor een vrijblijvend advies.