Tijdens de Mosadex Experience op 1 april hebben wij geïntroduceerd: de Odessa CF+. Deze zeer compacte Odessa is speciaal ontwikkeld voor apotheken die gebruikmaken van Central Filling.

Naast Central Filling moet men vaak nog zelf een aantal recepten klaarmaken in de apotheek. Met deze kleine Odessa CF+ gaat dat foutloos, goedkoop en supersnel. Eén medewerker maakt met deze Odessa CF+ in een kwartier 12 recepten foutloos klaar.

U kunt de CF+ gewoon aansluiten op de bestaande apparatuur (computer, scherm, scanner en printer) en het systeem is al rendabel bij 5 tot 10 recepten per dag! Zo is het goedkoper dan ooit om in uw eigen apotheek recepten klaar te maken.

Introductie-aanbieding

De eerste 20 kopers van de nieuwe CF+ betalen géén leverings- en installatiekosten (t.w.v. €500). De CF+ wordt standaard geleverd in wit, maar kan kan ook worden besteld in uw eigen huiskleuren of bijvoorbeeld met opdruk van uw logo.

De Odessa CF+ is vanaf 1 mei 2023 uit voorraad leverbaar. Wilt u meer informatie of al heel snel beginnen? Stuur een bericht naar Pharmaned of bel direct met Johan Muskens, tel.: 06 – 83 67 06 82.